Kép-zelet

Let it be megnyitó, tárlatvezetések és kedvezményes katalógusok – Programok a MODEM-ben

Megnyílt a Let it be!
 

Augusztus 17-én megnyílt a Let it be kiállítás, amely Benczúr Emesének az elmúlt másfél évtized munkáiból ad egy látványos, a ragyogás kétértelműségét középpontba helyező válogatást.

A kiállítás katalógusa megvásárolható a MODEM jegypénztárában.

A tárlat október 28-ig látogatható.

Vasárnapi tárlatvezetések

Az óriási érdeklődés miatt minden szombati rendhagyó tárlatvezetés betelt. Ám vasárnaponként továbbra is várjuk 16 órától az érdeklődőket a hagyományos vezetéseinkre. 

Az alábbi linkre kattintva tudnak online jegyet váltani a tárlatvezetésekre. 

Space kiállításmegnyitó a Sesztina galériában
2018.09.06. 18.00

Szeptember 6-án nyílik Bereznai Tamás és Deim Balázs Space című kiállítása a Sesztina Galériában.

A két alkotó világ- és művészetszemléletét összeköti a merész invenciókkal,  a vizualitás mai nyelvén és eszköztárával fogalmazott alkotói módszerük, amelyben manifesztálódik a természettudományokhoz fűződő sajátos viszonyuk és ötvöződni látszik a humor, az áltudományos abszurd és a sci-fi képi világa.

Szeretettel meghívjuk a kiállításmegnyitóra szeptember 6-án 18 órakor a Sesztina Galériába!

A kiállítás megtekinthető: október 6-ig vasárnap és hétfő kivételével 10 és 18 óra között

Kedvezményes katalógusok

Lassan közeledik a MODEM születésnapja és ennek örömére az elmúlt 12 évben megjelent katalógusainkat augusztus utolsó hetében 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg az érdeklődők.

ImpressziókFekete lyukTervezett alkotás és még sok más katalógus közül választhatnak. Viszont már nincs sok hátra az augusztusból, úgyhogy legyenek résen!

 

Előzetes:
Szeptember 5-én Pedagógusnapot tartunk, amikor a tanítók nyitvatartási időben szabadon végigjárhatják az Impressziók  tárlatot, valamint 14 órától tárlatvezetésre is várjuk az érdeklődő tanárokat, amikor plusz információkat is adunk a kiállításról, a művekről, szekciókról.

Szeptember 16-án nyílik Ezek a legszebb éveink? címmel az elmúlt 5 évben végzett fiatal képzőművészek tárlata. Pályakezdő perspektívák: A földszinti kiállítótérben mintegy 30 fiatal alkotó mutatkozik majd be.

Szeptember 22-én rendhagyó születésnappal várjuk vendégeinket: 12 év, 12 tárlatvezetés, maratoni sorozat az Impressziókon. Délelőtt 10:00-től este 22:00-ig minden órában rendhagyó tárlatvezetés indul majd a szülinap koncertekkel zárul. A koncertekre a belépő 1000 Ft és elővételben már kapható. A születésnapi tárlatvezetésekre a jegyek augusztus 27-től vásárolhatók meg. Jegyek elővételben augusztus 27-től válthatóak a MODEM jegypénztárában, illetve online az alábbi linkre kattintva. 

Figyelem! 
Az Impressziók kiállítóterében nemzetközi előírásoknak megfelelően 20-22 Celsius-fok közötti a hőmérséklet. Megértésüket köszönjük! 

További információért keressék fel a www.modemart.hu honlapot.
MODEM nyitvatartás
Hétfő: zárva
Kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig
TOP