Galéria

Májusi merülés az Akváriumban

Az Opera fiatal énekesei, táncosai és muzsikusai lépnek fel május 21-22-én az Akvárium Klubban. A közönség testközelből évezheti a balett tánc szépségét, míg az Operaház művészei egy szórakoztató cross over műsor keretében mutatják meg, hogy az opera műfaja is lehet könnyen fogyasztható.

A Magyar Nemzeti Balett művészei a modern tánc nagyágyúja, Wayne Eagling koreográfiáján, valamint saját és a Nemzeti Balett kötelékébe tartozó más koreográfusok munkáin át a modern tánc sokszínűségét villantják fel. Költői modern pas-de-deux, Piazzola zenéje ihlette tangó-fantázia és a Nabucco híres Rabszolga-kórusára készült táncmű is lesz a most látható művek között. Ritka lehetőség a balettművészeket így testközelből látni!

Az Operaház művészei tehát egy szórakoztató cross over műsor keretében mutatják meg, hogy az opera műfaja nem nehéz munka – sem nekik, sem a hallgatóságnak. Lesz itt az opera mellett még egy kis musical, evergreen, ez-az. Mindeközben a Shakespeare évfordulóról sem feledkeznek el, a jól ismert hősök összetalálkoznak itt a színpadon és mind dalra is fakadnak. De nem biztos, hogy pont azt éneklik majd el, amire számítotok…!

Rendezte: Aczél András
Közreműködnek: Fodor Beatrix, Keszei Bori, Rőser Orsolya Hajnalka, Balczó Péter, Hábetler András, Szvétek László

Balett Merülés - május 21. szombat / kép: http://akvariumklub.hu/media/view/2016/05/balettweb_141.jpg

Opera Merülés - május 22. vasárnap / kép: http://akvariumklub.hu/media/view/2016/05/operaweb2_143.jpg

★ ★ ★

Kapunyitás: 19:30
Kezdés: 20:00

★ ★ ★

Jegyek:
Early bird: 1900 Ft
Kedvezményes diákjegy MTF és SZFE hallgatóknak: 1900 Ft
Normál: 2400 Ft

Fontos! Diákjegyek csak érvényes Magyar Táncművészeti Főiskola (MTF), vagy a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) által kiállított diákigazolvánnyal vehetők igénybe. Az igazolványok érvényességét az előadások napján, a beléptetésnél ellenőrizzük, ezért kérjük, feltétlen hozd magaddal!

presspresso

TOP