Galéria

Madárparadicsomba költözik júliusban a Mediawave

Dobd el a mobilodat, szakadj ki a nagyvárosból és gyere a Nyári Berekbe!

Madárparadicsomba költözik júliusban a Mediawave

 

Július 16. és 23. között rendezik a somogyfajszi madárrezervátumban a Mediawave Együttlét művészeti táborát, a Nyári Bereket. A Somogy Természetvédelmi Szervezet és a Mediawave Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány közös rendezvényére bárki jelentkezhet, aki érez magában minimális művészi, közösségi affinitást, és szeretne egy hetet táborozni a Tüskevár hangulatában.

 

A résztvevők több művészeti, közösségi és természet megismerő műhelybe csatlakozhatnak. Íme a lista a műhely időpontjaival:

 

Természetmegismerő műhely - július 16-23.

 

Filmműhely - július 16-23.

 

Fotóműhely - július 16-23.

 

Ferenczi Gyuri akusztikus zenei műhelye - július 16-19.

 

Miqueu Montanaro ethno zenei műhelye - július 18-22.

 

Both Miklós népzenei gyűjtő műhelye - július 16-22.

 

Romungro Gipsy Banda cigány-magyar kapcsolatépítő műhelye - július 21-22.

 

Legenda - Boka Gábor vásári komédiás műhelye - július 16-21.

 

Szabadmozgás workshop - július 16-19.

 

megÚJULÁS Építészműhely - július 16-23.

 

Szabadtéri festészeti műhely - július 16-23.

 

Portréfestő műhely - július 16-23.

 

Kenyérsütő műhely - július 16-23.

 

 

További információ: http://passportcontrol.eu/?nyelv=hun

 

Jelentkezni az Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a Mediawave facebook oldalán https://www.facebook.com/mediawavefestival lehet!

 

 

 

A Nyári Berek a Mediawave által 2016-ban elindított "lassú víz..." mozgalom része, amely új irányt szeretne mutatni a napjainkra egyeduralkodóvá váló szolgáltatás- és fogyasztásalapú fesztiválformákhoz képest. A szervezők szolgáltatás helyett a személyességre helyezik a hangsúlyt, a tömeghangulatot pedig a közösségre építő, civil és nonprofit “együttlétes” formákkal szeretnék kiváltani, legyenek azok művészeti vagy közösségi alapúak.

 

Hartyándi Jenő fesztiváligazgató szavaival:

 

 

A lassú víz egy fesztivál megújító mozgalom indító lépése. Tele újszerű művészetközvetítési, közösségépítési és környezettudatos megoldási kísérletekkel. Az utóbbi tíz évben létrejövő - jól szervezett iparvállalatok mintájára működő fesztiválformákkal szemben előtérbe helyezzük a kézműves szervezésű rendezvényt (még ha a kézműves szó mára kissé el is kopott a használattól). Feléleszteni szándékozzuk a rendezvény eredendően közösségi ünnep tartalmát. A passzív, búcsúi bámészkodó és fogyasztó hozzáállással szemben központba emeljük az aktív, együtt alakító, közösen létrehozó szemléletet. Közönség helyett közösséget akarunk kialakítani, növekedés helyett nevelést szeretnénk elérni!

 

 

Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
TOP